Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συνάντηση υποψηφίων γυναικών με το συνδυασμό Γκυρίνη πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια

Συνάντηση των γυναικών υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαρτίου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Αλεξάνδρεια.

Στο σχετικό δελτίο τύπου του συνδυασμού Γκυρίνη αναφέρονται τα εξής:

“Η κοινωνική πολιτική που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή ήταν πρωτίστως ανθρωποκεντρική.
Στηρίξαμε και ενισχύσαμε όλες τις υφιστάμενες δομές ενώ δημιουργήσαμε και νέες. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Οι δομές της κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, η στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Και άλλες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις”.


Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης την ενημέρωση προς τις πρώτες γυναίκες υποψηφίους του συνδυασμού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε και παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019, στο εκλογικό κέντρο της “Ώρας Ευθύνης”, στην Αλεξάνδρεια.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων και δράσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί (στις οποίες προστίθεται σταδιακά και άλλες) παρευρέθησαν υποψήφιες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Μετά από την ενημέρωση από μέρους του δημάρχου ακολούθησε γόνιμη συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν προτάσεις για δράσεις μέχρι τις εκλογές. Επίσης έγιναν προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο διαμορφώνεται και πολύ σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Γκυρίνης δημοτικές εκλογές 2019

Αυτό που ήταν εμφανές τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της συνάντησης ήταν ο ενθουσιασμός των υποψηφίων που συμμετείχαν αλλά και η βαθιά τους πίστη ότι η νίκη της “Ώρας Ευθύνης” θεωρείται βέβαιη.