Κατηγορίες
αθλητικά κολύμβηση

Στον ΠΗΓΑΣΟ το πρώτο δίπλωμα βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και των γραπτών εξετάσεων, η Αναστασία Τρανίδου ( πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια) είναι η πρώτη δασκάλα βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα που απέκτησε το δίπλωμα «Diploma in Birthlight Baby Swimming Teacher».

Το δίπλωμα βρεφικής κολύμβησης της Birthlight είναι πλήρης αναγνώριση διδασκαλίας από τον διεθνή οργανισμό Birthlight τον αυθεντικό πάροχο κατάρτισης της βρεφικής κολύμβησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.


Είναι πλέον φανερό ότι ο Πήγασος συνεχίζει καθημερινά να βελτιώνεται και τηρεί την δέσμευσή του για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εντός και εκτός πισίνας.
Οι ιδανικές συνθήκες κολύμβησης και η σωστή εκμάθηση είναι οι βασικές προτεραιότητές! Οι έμπειροι προπονητές, με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, «πλάθουν» τους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Μπαίνοντας στην οικογένεια του Πήγασου γονείς και παιδιά, μπορείτε να ακολουθήσετε:

• Μαθήματα βρεφικής κολύμβησης, ένα απολαυστικό παιχνίδι για παιδιά (6 μηνών έως 3 ετών) και γονείς (Πήγασος Aqua Center – Σταδίου 125 Βέροια).
• Μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά τα οποία μαθαίνουν πως να κολυμπούν με ασφάλεια και συγχρόνως έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τα στυλ κολύμβησης (Πήγασος Aqua Center – Σταδίου 125 Βέροια).
• Προπονήσεις αθλητών που έχουν ενταχθεί στο προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα. Εδώ πλέον τα παιδιά προπονούνται εντατικά και λαμβάνουν μέρος σε κολυμβητικές διοργανώσεις, όπου μπορούν να διακριθούν σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι προπονήσεις των τμημάτων γίνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.
• Προγράμματα AquaFitness για ενήλικες, μία σπουδαία μορφή άσκησης που βοηθά στην τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος, βελτιώνει το καρδιαναπνευστικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων. (Πήγασος Aqua Center – Σταδίου 125 Βέροια).