Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Πολιτιστικό κέντρο Αλεξάνδρειας: πυρετώδεις προετοιμασίες για τα εγκαίνια και ποιες εκδηλώσεις αναμένεται να γίνουν μετά

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου της Αλεξάνδρειας (το οποίο έχει άλλο “επίσημο” όνομα, “Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Αλεξάνδρειας” αναγράφει η πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στη μπροστά όψη του κτηρίου).

Τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 8 το απόγευμα και το ενδιαφέρον όλων είναι προς στιγμή στραμμένο σε δυο πράγματα:
1) στο πως έχει διαμορφωθεί ο χώρος (μια ιδέα μπορείτε να πάρετε ΕΔΩ) και
2) στη εμφάνιση Ρεμπούτσικα – Πασπαλά, που θα “συνοδεύσει” τα εγκαίνια (δείτε ΕΔΩ περισσότερα) και που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της καλής μουσικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο χώρο μπροστά από το κτήριο θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη ώστε όσοι δεν μπορέσουν να μπουν μέσα να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ότι γίνεται μέσα, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων θα γίνει απονομή αναμνηστικών πλακετών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα φώτα στο κτήριο δεν θα σβήσουν αμέσως μετά τα εγκαίνια: ακούγεται πως την πρώτη εμφάνιση στο χώρο θα την κάνει η θεατρική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε λίγες ημέρες, με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης “Οι Ηλίθιοι” του Νeil Simon (που πήγε πολύ καλά στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος στα μέσα Μαρτίου – και στις τρεις παραστάσεις δεν έπεφτε καρφίτσα). Επίσης ακούγεται πως η Συνάντηση Χορωδιών που διοργανώνεται κάθε Άνοιξη στο Δήμο Αλεξάνδρειας – φέτος θα γίνει η 22η Συνάντηση – θα γίνει και αυτή στο συγκεκριμένο χώρο.