Κατηγορίες
αθλητικά ΕΠΣ Ημαθίας - Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ποδόσφαιρο

Μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά είναι η 26η

Ένα all time classic ντέρμπι αλλά και ένα ακόμη ντέρμπι με μικρότερο βάθος ιστορίας είναι στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής ημέρας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019.

Ο πρωτοπόρος Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον 5ο στη βαθμολογία Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, σε ένα παιχνίδι που στους πιο παλιούς φέρνει πολλές αναμνήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, αφού έχασαν βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, όμως τα Τρίκαλα θέλουν τη νίκη για να παγιώσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.  Όμως το πρόγραμμα έχει και το παιχνίδι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δηλαδή το παιχνίδι μεταξύ του 2ου και του 3ου στο βαθμολογικό πίνακα. Και αυτό το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του, βαθμολογικά. Νίκη οποιασδήποτε ομάδας θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή (εν αναμονή φυσικά ενός “στραβοπατήματος” της ομάδας των Τρικάλων.

Πρόκειται δηλαδή για μια αγωνιστική που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος (ίσως ακόμη και τον πρωταθλητή), λαμβάνοντας υπόψη τη θέση των τεσσάρων αυτών ομάδων στη βαθμολογία.

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι τα ακόλουθα (ώρα έναρξης 16:00):
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγρ. Αστέρας Πλατέος
ΓΑΣ Κοπανός – Ένωση Αποστ. Παύλου
Αχιλλέας Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας
Άρης Παλαιοχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Κεραυνός Επισκοπής – ΦΑΣ Νάουσα
ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδίου
Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Φίλιππος Μελίκης