Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αποκλειστικές φωτογραφίες απ’ την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας

Παρά το ότι έφτασε στην Αλεξάνδρεια με καθυστέρηση τουλάχιστον 40 λεπτών, ο αρχηγός της ΝΔ “ξέκλεψε” λίγο χρόνο και ξεναγήθηκε από το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας Δήμου Αλεξάνδρειας το οποίο θα εγκαινιάζονταν περίπου 2 ώρες μετά την επίσκεψη του.

Η Περισκόπηση ήταν μέσα στο κτήριο την ώρα εκείνη, αφού είπαμε να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες τις πρόβες – προετοιμασία των μουσικών που συμμετείχαν στη συναυλία των Ρεμπούτσικα – Πασπαλά. Στην είσοδο υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος ο οποίος και αυτός ήταν εκεί για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα εγκαίνια.

Ο Κ. Μητσοτάκης στο διάλογο που είχε με το δήμαρχο Αλεξάνδρειας δήλωσε εντυπωσιασμένος από το χώρο, το φουαγιέ και την αίθουσα ενώ απευθυνόμενος στον βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Απόστ. Βεσυρόπουλο (που ακολουθούσε τους δυο, μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Όλγα Μοσχοπούλου και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας Ν. Τάκη) του είπε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει και μια εκδήλωση του κόμματος για την Ημαθία εκεί.

Επισκέφτηκε τόσο το θέατρο όσο και την έκθεση που υπάρχει στο φουαγιέ και έχει ως θέμα της τον Μ. Αλέξανδρο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες στη συνέχεια: