Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Στο ψηφοδέλτιο του Αργύρη Πανταζόπουλου ο Κ. Βενιόπουλος

Με τον Αργύρη Πανταζόπουλο, μετά από μια περίοδο που το όνομά του ακούγονταν για όλα σχεδόν τα ψηφοδέλτια, επέλεξε να κατέβει στις εκλογές ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Βενιόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος Μελίκης και νυν σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας (εκλεγμένος από το 2010 με το ψηφοδέλτιο του Φώτη Δημητριάδη) σε ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι .
οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ξεχωριστή βαρύτητα για το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας για το αύριο του Δήμου μας.


Ειναι εκλογές στις οποίες οφείλουμε να ενώσουμε τις δύναμης μας απέναντι στο διαλυτικό εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής και να αναδείξουμε μια νέα και ισχυρή δημοτική αρχή.
Απεναντι σε αυτή την πρόκληση η συνείδηση μου και η πολύχρονη εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση επιβάλει να είμαι παρών και να συνεχίσω με πίστη και αγάπη το έργο δημιουργίας και προσφοράς .

Τον τελευταίο καιρό έκανα σημαντικές προσπάθειες για να συμμετάσχουμε οι δημοκρατικές δυνάμεις με ένα ενωτικό συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν .

Κατοπιν αυτού και με γνώμονα πάντοτε την αμετάκλητη επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο μου και τους συνδημότες μου συμπαρατάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ .Σας καλώ να συμπορευτούμε και σε αυτή τη μάχη με οδηγό τη γνώση την εμπειρία την ανιδιοτέλεια την αγάπη στους συνδημότες μας και την πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας.
Συνεχιζουμε μαζί για τη νίκη .

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος -πρ Δήμαρχος Μελικης