Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: 3 νίκες στα 3 παιχνίδια μέσα στο σαββατοκύριακο

Τρεις  νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσαν πέτυχαν τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο βόλεϊ.

Τόσο η ομάδα γυναικών όσο και αυτές κορασίδων και παγκορασίδων κατάφεραν να αναδειχθούν νικήτριες και να χαρίσουν χαρά στους φίλους του αθλήματος.

Αναλυτικά:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση, παρά τις σημαντικές απουσίες, έκανε η ομάδα γυναικών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στην Καστοριά.
Παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου πέρασε νικηφόρα (1-3) από την όμορφη πόλη της δυτικής Μακεδονίας και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κι όχι μόνο φαίνεται να εξασφαλίζει από πολύ νωρίς την παραμονή στην κατηγορία αλλά να πρωταγωνιστεί σ’ αυτή.

ΣΕΤ: 1-3 (22-25, 27-25, 22-25, 19-25)
Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Οι κορασίδες έκλεισαν το πρωτάθλημα με μια ακόμη νίκη. Έτσι κατέκτησαν την πολύ τιμητική 3η θέση, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς. Όσον αφορά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αίολο Κατερίνης, τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας έδειξαν την ανωτερότητά τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και με δυνατό σέρβις και προσοχή στην άμυνα πήραν εύκολα το παιχνίδι με 3-0.
Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει πλήρη ανασκόπηση, στην συνολική παρουσία της ομάδας κορασίδων στο πρωτάθλημα.
ΣΕΤ: 3-0 (25-17, 25-17, 25-16)
Σύνθεση: Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Μπλαχάβα Ελισάβετ,Χούχα Σοφία,Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Γρηγοράκη Ιωάννα,Παύλου Πέρσα.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής είχαν οι παγκορασίδες της Αλεξάνδρειας. Πιάνοντας υψηλή απόδοση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο προπονητής της Αλεξάνδρειας χρησιμοποίησε και τα δώδεκα κορίτσια που είχε στην διάθεσή του, χωρίς να υστερήσει κανένα σε απόδοση.
ΣΕΤ: 0-3 (9-25, 16-25, 17-25)
Σύνθεση: Παύλου Μαρία, Παύλου Περσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαββίδου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία
Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης