Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Ο Μ. Χαλκίδης απαντά σε Κ. Καρέλη και Π. Γκυρίνη και προτείνει debate στον δεύτερο

Μιχάλης ΧαλκίδηςΓραπτή απάντηση – δήλωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Μιχάλης Χαλκίδης, σχετική με όσα είπε στη συνέντευξή του ο πρώην δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης (μια συνέντευξη συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες – συνεντεύξεις που θα συζητούνται θα έχουμε από εδώ και στο εξής αρκετές) αλλά και με όσα ανέφερε σε δική του γραπτή δήλωση ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης.

Στην απάντησή του ο Μ. Χαλκίδης προτείνει επίσης  στον Π. Γκυρίνη ένα debate, μια καλή ιδέα για την οποία η Περισκόπηση (ως το blog στο οποίο εδώ και 12 σχεδόν χρόνια παρουσιάζεται εκτενώς ΟΛΗ η τοπική πολιτική σκηνή και επικαιρότητα) δηλώνει παρούσα και διαθεσιμότητα – χωρίς φυσικά να θέλει να υποβαθμίσει όλα τα υπόλοιπα τοπικά sites και blogs, με τα περισσότερα εκ των οποίων σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό συνεργάζεται ούτως ή άλλως.

Στην απάντηση Χαλκίδη αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης σε διαδικτυακή του συνέντευξη, έχω να δηλώσω τα εξής: Ουδέποτε υπέβαλα αίτημα ελέγχου των οικονομικών του Δήμου Μελίκης γραπτώς ή προφορικώς. Τελεία και παύλα. Δήλωσα στην ομιλία μου ότι αιτία του ελέγχου ήταν η μη σύνταξη ισολογισμών για διάστημα πέντε ετών, γεγονός που δεν δικαιολογείται με τίποτε, εκτός της αβλεψίας υπηρεσιακών παραγόντων, που και αυτό ακόμη επισύρει την ευθύνη του επικεφαλής του Δήμου, που είναι φυσικά ο Δήμαρχος.

Σχετικά με τα όσα περίεργα και ακατανόητα αναφέρει στην επιστολή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

κ. Δήμαρχε με κατηγορείτε διότι ως βουλευτής του νομού φρόντισα οι αγρότες να αποζημιωθούν για υπαρκτές ζημίες της περιόδου εκείνης! Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τον τραγέλαφο, να με κατηγορείτε για θετική συνεισφορά στην οικονομία των αγροτών του τόπου μας. Ξαναδείτε το…

Επειδή όμως ο δια του τύπου “διάλογος” είναι χρονοβόρος και αναποτελεσματικός, έχω να προτείνω το εξής απλό:

Επιλέξτε όποιο μέσο ενημέρωσης θέλετε εσείς .

Επιλέξτε όποιον δημοσιογράφο ή δημοσιογράφους επιθυμείτε εσείς.

Επιλέξτε διάρκεια και ημερομηνία .

Είμαι στη διάθεσή σας για μια πολιτική αντιπαράθεση εφ΄όλης της ύλης.
Υπεκφυγή με οποιαδήποτε δικαιολογία φυσικά θα σημαίνει ένα εκ των δύο. Ή είστε ένοχος ή είστε ανεπαρκής.

Εν αναμονή

Μιχάλης Χαλκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας.