Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Κοπή της Βασιλόπιτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμος ΑλεξάνδρειαςΜέσα σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές και οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι σπουδαίο, ιδιαίτερα την εποχή αυτής της κρίσης. Η επιτυχής λειτουργία του εδώ και τέσσερα χρόνια, στηρίζεται στην αγάπη των εθελοντών καθηγητών, στην γενναιόδωρη προσφορά του χρόνου τους, των γνώσεών τους, στην αλληλεγγύη και ανιδιοτέλειά τους.

“Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές καθηγητές που στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Η προσφορά των καθηγητών, τα χαμόγελα των μαθητών, η ανακούφιση των γονιών καθώς και οι επιτυχίες των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το σημαντικό κοινωνικό μας έργο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την διεύθυνση της επιχείρησης «ΚΤΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ» (κ. Μπογιατζή Αικατερίνη και κ. Μπογιατζή Ευάγγελο) για το δωρεάν γεύμα.” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς.