Κατηγορίες
παιδεία

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ειδικού Δημοτικού Αλεξάνδρειας- Νηπιαγωγείου

Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο ΑλεξανδρείαςΑπό το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας έγιναν γνωστά τα εξής:

“Το μεσημέρι της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αλεξανδρείας, έκοψαν σε ευχάριστο κλίμα, την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Αφού συγκεντρώθηκαν στο χώρο του σχολείου οι γονείς των παιδιών, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του σχολείου κ. Χαλαστάνης Θεόδωρος έκοψε αρχικά την βασιλόπιτα των μαθητών, στη συνέχεια των γονιών και τέλος των δασκάλων. Τα κομμάτια μοιράστηκαν και το ταξίδι της αναζήτησης για τον τυχερό της χρονιάς ξεκίνησε!


Μια έκπληξη περίμενε τον μαθητή Ραφαήλ . ο οποίος έτυχε το φλουρί και με περίσσια χαρά παρέλαβε το δώρο του! Του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός!

Μπορεί όμως, οι τυχεροί της ημέρας να ήταν μόνο τρείς αλλά σίγουρα όλοι ευχαριστηθήκαν την χειροποίητη τυρόπιτα που έφτιαξε με μεράκι η Κοινωνική Λειτουργός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κολικίδου Ρόζα την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Ευχόμαστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να ευχαριστήθηκαν την συνάντησή μας και ελπίζουμε στις επόμενες να είμαστε ακόμη περισσότεροι!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου εύχεται σε όλους τους μαθητές ,στις μαθήτριες και τις οικογένειες τους μια χρόνια γεμάτη υγεία, όρεξη και αγάπη και ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο ειρήνη, αλληλεγγύη και αποδοχή της διαφορετικότητας στην κοινωνία μας .