Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας παραπολιτικά

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας με Μάρθα Βούρτση και Βασιλάκη Καΐλα

Αφού συζητήθηκε επί μακρόν το θέμα των σκουπιδιών (την περισσότερη ώρα αόριστα κι ανούσια, χωρίς άκρη και τέλος), τη μόνη αλήθεια για την αποκομιδή και για τους σκουπιδότοπους που ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί, σε πολλά σημεία του Δήμου, την είπε ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσάνος.

“Διέπεστε από το σύνδρομο της Μάρθας Βούρτση και του Καΐλα!” είπε απευθυνόμενος σε συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης και συνέχισε λέγοντας πως ότι ευθύνες έχει η τωρινή διοίκηση έχει και η χθεσινή, και η προχτεσινή… (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο καθένας δεν θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να σημειώσουμε εμείς οι δημότες!!!)

Και σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνονται καταγγελίες από μέρους των συμβούλων.

Όμως ποιος να κάνει καταγγελίες;;;

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας 2014-2019Τα ψηφαλάκια είναι απαραίτητα. Και μπροστά σε αυτά οι πολιτικοί (από καταβολής κόσμου) είναι πάντοτε διατεθειμένοι να κάνουν τα στραβά μάτια και να κάνουν μετά ένα ακόμη σώου στο Δημοτικό Συμβούλιο ή σε όποιο άλλο συλλογικό όργανο συμμετέχουν.

Το μόνο κακό στην όλη ιστορία;; Ότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση του αντιδημάρχου.


– για τους μικρότερους σε ηλικία να αναφέρω ότι τόσο η Μάρθα Βούρτση όσο και ο Βασίλης Καΐλας ήταν διάσημοι σε όλη τη χώρα την εποχή της δεκαετίας του ’60 για τις εμφανίσεις τους σε δραματικές ταινίες (στις οποίες οι ίδιοι συνήθως έπαιζαν ρόλους κατατρεγμένων από τη ζωή και την τύχη).

Οι ηθοποιοί έριχναν πολύ κλάμα στις ταινίες αυτές όμως πιο πολύ κλάμα έπεφτε στις κατάμεστες τότε κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ ήταν τέτοια η ταύτιση του κόσμου με τις ταινίες που όπως ανέφερε κάποια στιγμή σε συνέντευξή του ο Καΐλας πολλά χρόνια μετά, τον έβλεπαν στον δρόμο με τους πραγματικούς του γονείς και έλεγαν “ο κακόμοιρος ο Βασίλης…”