Κατηγορίες
ευχαριστήρια Ημαθία

Ευχαριστήριο από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

Από τα “Παιδιά της Άνοιξης” εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:

“Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε και φέτος ο ετήσιος χορός του φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο κοσμικό κέντρο “Music Hall Σείριος” το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά για την τιμητική παρουσία, όλους εσάς που βρεθήκατε για ακόμα μια φορά κοντά μας.

Εξέχοντα πρόσωπα της πολιτικής από την περιοχή παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή, πάντα βρίσκουν χρόνο διάθεση και τρόπο να μας συμπαρασταθούν ποικιλότροπα και ουσιαστικά.


Τίμησαν το χορό με την παρουσία τους :
Εκπρόσωπος της εκκλησίας,
Οι βουλευτές Ημαθίας: κα Καρασαρλίδου, κος Αντωνίου και κος Βεσυρόπουλος, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κου Καλαϊτζίδη, ο κος Τσούντας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ημαθίας: κα Καρατζιούλα και κος Τεληγιαννίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κος Σοφιανίδης, ο Αντιδήμαρχος κος Διαμάντης, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρειας, κοι Γκιουρτζής και Τόκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας κοι Μπρουσκέλης και Συρόπουλος.
Οι υποψήφιοι: κος Παπαγιάννης, κος Παυλίδης, κος Εμμανουηλίδης, κος Καλαϊτζιδης, κα Αλδάκου.
Καθώς επίσης και εκπρόσωπος του στρατηγού ο ταγματάρχης ο κος Κωτούλας.

Είμαστε σίγουροι για την υποστήριξή και τον ανθρωπισμό όλων γιατί μαζί έχουμε τόσες επιτυχίες και ευελπιστούμε σε μόνιμη και μελλοντική συνεργασία .
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη και την ενεργή συμμετοχή στο χορό μας.

Ευχαριστούμε τους δωροθέτες, τους φίλους της αγάπης για την ανιδιοτελή προσφορά τους για τα πολλά και ωραία δώρα που προσέφεραν στη λαχειοφόρο αγορά.

Τον κ Λαζή, διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε. Κ καθώς και τους καθηγητές για την ομαλή συνύπαρξη και συνεργασία.
Ιδιαίτερη μνεία στο προσωπικό του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης” για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια την ηθική στην άσκηση των καθηκόντων τους .
Όλοι μαζί είμαστε οικογένεια και νοιώθουμε συγκίνηση και περηφάνεια για την πρόοδο που συνεχώς σημειώνουμε.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς
Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας !