Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – βόλεϊ: η αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου που πέρασε (23-24/2)

Ηττήθηκε η ομάδα των γυναικών, στην τρίτη θέση η ομάδα των κορασίδων και επιστροφή στις νίκες για την ομάδα παγκορασίδων.

Ομάδα γυναικών:
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, η ομάδα γυναικών δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον πολύ δυνατό Πιερικό.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν αποφασισμένες να παλέψουν το παιχνίδι και κατάφεραν με υψηλή απόδοση να πάρουν εύκολα το πρώτο σετ με 25-20. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, ο Πιερικός ισορρόπησε το παιχνίδι, τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας έπεσαν ψυχολογικά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα η ομάδα της Κατερίνης να φτάσει στη νίκη με 1-3.

ΣΕΤ: 1-3 (25-20, 20-25,17-25, 20-25)
Σύνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δριζη Ελσα, Μπογδάνου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

Ομάδα κορασίδων:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
Εύκολο απόγευμα για τις κορασίδες του ΓΑΣ. Πιάνοντας καλή απόδοση δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αιγινίου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αλεξάνδρειας εξασφάλισε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Μια επιτυχημένη σεζόν για τις κορασίδες, εάν αναλογιστούμε το επιβαρυμένο πρόγραμμα των κοριτσιών.

ΣΕΤ: 3-0 (25-20, 25-14, 25-17)
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Μπλαχάβα Ελισάβετ,Χούχα Σοφία,Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Γρηγοράκη Ιωάννα.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

Ομάδα παγκορασίδων

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-0
Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τις παγκορασίδες μας. Μία νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Τόσο βαθμολογικά όσο και στο ψυχολογικό τομέα. Το Κιλκίς υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της Αλεξάνδρειας.

ΣΕΤ: 3-0 (25-14, 25-19, 25-19)
Σύνθεση : Γρηγοράκη Ιωάννα, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Σαλιάρα Νικολέτα, Γιοβανοπούλου.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα