Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους οι ομάδες βόλεϊ του τμήματος γυναικών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊΗ ομάδα γυναικών, παρά την όχι τόσο υψηλή απόδοση, έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη και κέρδισε την ομάδα του Αρχέλαου με σκορ 3-0. Το πρώτο σετ ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στο τέλος με 25-21. Στα δύο επόμενα η ομάδα της Αλεξάνδρειας απέφυγε τα λάθη και τα κατέκτησε εύκολα με 25-14 και 25-17.

Μ’ αυτήν την νίκη οι αθλήτριες της Μαρίας Βασιλακάκη βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας και ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια.

ΣΕΤ: 3-0 (25-21,25-14, 25-17)
Σύνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δριζη Ελσα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Μαρία
Προπονήτρια : Βασιλακάκη Μαρία

Παγκορασίδες
Συνεχίζουν το αήττητο σερί οι παγκορασίδες και έτσι φιγουράρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά η νίκη ήρθε δύσκολα απέναντι στο δυνατό Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με νίκη στο τάι μπρέικ.
ΣΕΤ: 20-25, 25-19, 25-20,15-25, 15-7
Σύνθεση : Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Παύλου Μαρία, Σαλιάρα Νικολέτα, Τρύπου Έλσα
Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα