Κατηγορίες
Μπρουσκέλης Νίκος

Μπρουσκέλης για αφίσες: “τέτοια φαινόμενα πρέπει να είναι απόλυτα καταδικαστέα από κάθε δημοκράτη πολίτη, χωρίς ναι μεν αλλά”

Νίκος ΜπρουσκέληςΔήλωση, με αφορμή την εμφάνιση των γνωστών αφισών και στην περιοχή μας πλέον (που απεικονίζουν βουλευτές που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν εισαχθεί προς συζήτηση στη Βουλή) μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Μπρουσκέλης.

Στη δήλωση του γράφει τα εξής:

“Είναι απαράδεκτη η στοχοποίηση ανθρώπων βάσει των πολιτικών τους πεποιθήσεων, ακόμα κι αν διαφωνεί κανείς με αυτές.

Η ανάρτηση αφισών με τα πρόσωπα των βουλευτών που θα ψηφίσουν την συμφωνία, στην οποία η πλειοψηφία των πολιτών διαφωνούμε, δεν συνάδει με το ήθος του λαού μας και τις βαθιές δημοκρατικές μας ρίζες.

Στη δημοκρατία οι λύσεις δίνονται με εκλογές και όχι με απειλές και διαπόμπευση.

Σε κάθε περίπτωση, τέτοια φαινόμενα πρέπει να είναι απόλυτα καταδικαστέα από κάθε δημοκράτη πολίτη, χωρίς ναι μεν αλλά και χωρίς κάτι ανάλογο να γίνεται κατά το δοκούν.”

φωτογραφία από το fb του Ν. Λιολιόπουλου
φωτογραφία από το fb του Ν. Λιολιόπουλου

Να σημειωθεί ότι και στην περιοχή της Αλεξάνδρειας έχουν μπει σε κολόνες (νύχτα φυσικά…) αφίσες που έχουν τυπωμένες στο επάνω μέρος τους φωτογραφίες των τριών βουλευτών Ημαθίας (Χ. Αντωνίου, Γ. Ουρσουζίδη και Φ. Καρασαρλίδου) που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το ερώτημα “Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;” στο κάτω μέρος.