Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Υπογράφηκε σύμβαση για έργα οδοποιίας σε Αλεξάνδρεια, Πλατύ, Σταυρό, Επισκοπή, Βρυσάκι και Ξεχασμένη

Δήμος Αλεξάνδρειας, έργα οδοποιίαςΗ χρονική διάρκεια είναι 4 μήνες – Το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών του Δήμου

Ξεκινά το έργο, “Κατασκευή και αποκατάσταση οδοποιίας στο Δήμο Αλεξάνδρειας”, προϋπολογισμού 236.778,38 ευρώ, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΔΗΑΝΑ ΑΤΕΒΕ, κ. Σωτηρία Παραπούρα.

Παρούσα κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και η επιβλέπων μηχανικός του έργου Αθανασία Τσιτλακίδου.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος θα προχωρήσει στην κατασκευή οδοποιίας και επισκευής της υπάρχουσας οδοποιίας, στις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες: Αλεξάνδρειας, Σταυρού, Επισκοπής, Πλατέος, Βρυσακίου, και Ξεχασμένης.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν επιφανειακή εκσκαφή, τοπικές εκσκαφές σε σημεία ένωσης με το υπάρχον οδόστρωμα, αποξήλωση ασφαλτοτάπητα, δημιουργία επιχώματος με κοκκώδες υλικό, στρώσεις οδοστρωσίας των δέκα εκατοστών, ασφαλτόστρωση, εργασίες σήμανσης και ασφάλειας, εργασίες αποκατάστασης ασφάλτου, με χρονική διάρκεια κατασκευής, τους τέσσερις (4) μήνες.

Το έργο “Κατασκευή και αποκατάσταση οδοποιίας στο Δήμο Αλεξάνδρειας” χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας με την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε τα παρακάτω:

Με την υπογραφή της σύμβασης προχωρούμε στην κατασκευή οδοποιίας και επισκευής της υπάρχουσας οδοποιίας του Δήμου μας, υλοποιώντας με έργα το πρόγραμμα του συνδυασμού μας “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”. Η παρέμβαση αυτή θα συμβάλει σημαντικά στη καλή προσβασιμότητα και στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων του Δήμου μας.”