Κατηγορίες
μεταφορές - συγκοινωνίες

Με λεωφορεία θα κάνουν τμήμα του ταξιδιού Αθήνα – Θεσσαλονίκη όσοι επιλέξουν τρένο για 3 μέρες

Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΕΝΟΣΕ, από την Παρασκευή 25/1 μέχρι και τη Δευτέρα 28/1 το βράδυ θα υπάρχει (λόγω εκτέλεσης έργων) διακοπή της κίνησης των συρμών σε τμήμα της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη και κατά συνέπεια τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λειανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:


Την Παρασκευή 25.01.2019 στις 04:00, αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά την διέλευση των δρομολογίων 600 & 601. Η αποκοπή – σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ) στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό. Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία την Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59.

Κατά συνέπεια τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λειανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία, από την Παρασκευή (25/1) το πρωί έως και την Δευτέρα (28/1) το βράδυ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση.