Κατηγορίες
αθλητικά πάλη

Τρία μετάλλια από τους παλαιστές του Ημαθίωνα σε διεθνές τουρνουά

ΗΜΑΘΙΩΝ ΠΑΛΗΣτην πρωτεύουσα της Σερβίας Βελιγράδι βρέθηκε για 4η συνεχή χρονιά ο Παλαιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας “ὁ Ἠμαθίων”, μαζί με μέλη των συλλόγων Α.Σ. Ευόσμου “Μακεδόνες” και Π.Σ.Φ. Καλλιθέας «Άτλας» συμμετέχοντας στο 6ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ελευθέρας πάλης “POBEDNIK” που διοργανώθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες σωματείων από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Σλοβακία και FYROM. Οι αθλητές μας κατάφεραν να αποσπάσουν δύο (2) χρυσά μετάλλια με τους Παπασταματίου Κωνσταντίνο και Ζαφειρόπουλο Θεόδωρο, ένα (1) χάλκινο με τον Ξενίδη Ευστάθιο, μία 4η και μία 6η θέση από τους Πόλο Νικόλαο και Γαβριηλίδη Σάββα.

Παρότι θα μπορούσε να προστεθεί άλλο ένα μετάλλιο στην συλλόγη με τον αθλητή Πόλο Νικόλαο, ο οποίος διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο, οι προπονητές του συλλόγου Χαράλαμπος Κουκλίδης και Νεκτάριος Σαββίδης δηλώσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών της ομάδας. Να αναφέρουμε επίσης ότι την αποστολή συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ. Παπασταματίου Σταμάτης και Ζαφειρόπουλος Γεώργιος καθώς και άλλοι γονείς.

πηγή: Ημαθίων