Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας, Στέφανου Δριστά

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρει τα ακόλουθα:

“Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Η γέννηση του Ιησού Χριστού είναι οικογενειακή γιορτή, ταυτισμένη με συναισθήματα χαράς, ελπίδας, αγάπης, ζεστασιάς και αισιοδοξίας.

Οι Άγιες αυτές ημέρες αποτελούν ευκαιρία να θυμηθούμε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι ουσιαστική στάση ζωής και όχι επιφανειακή, ευκαιριακή προσέγγιση. Την τελευταία δεκαετία η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρή οικονομική κρίση, γεγονός που έχει φέρει πολλούς συνανθρώπους μας σε απόγνωση.

Για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση πρέπει όλοι μαζί να την αντιμετωπίσουμε, με περισσότερη αγωνιστικότητα, πίστη και πείσμα, ώστε να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη, με συνεργασία, αλληλεγγύη, ευπρέπεια και σοβαρότητα.

Καλούμαστε να κάνουμε πράξη την συμπόνια, ειδικά προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά και επιβιώνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Να μην λησμονούμε τους ασθενείς και τους απόρους, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, τα στρατευμένα νιάτα μας που προασπίζονται την πατρίδα μας, αλλά και τους νέους μας που αντιμετωπίζουν πιο έντονα από ποτέ την ανεργία και πολλοί από αυτούς οδηγούνται στην μετανάστευση. Ας κάνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη, αλλά ουσιώδη προσπάθεια για τον διπλανό μας, αλλά και για τον τόπο μας.

Εύχομαι η έλευση του νέου χρόνου να δημιουργήσει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα, προοπτική για πρόοδο και ευημερία, δύναμη για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Εύχομαι επίσης από καρδιάς σε όλους σας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και οικογενειακή ευτυχία! Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο!

Στέφανος Δριστάς

Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας”