Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Ο Ηλίας Ιακωβίδης υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Τα έχουμε πει πολλές φορές, θα τα ξαναπούμε όμως μια ακόμη – για τους πιο … “φρέσκους” της παρέας: ότι βγαίνει απ’ την Περισκόπηση είναι αξιόπιστο, έγκυρο, επιβεβαιωμένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Και αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς σχηματισμούς.

Αυτή τη φορά η επιβεβαίωση για την “Περισκόπηση” ήρθε από τη Βέροια, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα αλλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εδώ και ένα δίμηνο, αναφερόμενος στους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου Αλεξάνδρειας είχα γράψει για αλλαγή σκυτάλης στην τοπική “Λαϊκή Συσπείρωση”, μετά από τις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες υποψήφιος ήταν ο Χρ. Αλευράς.  Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στην παρουσίαση που έκανε το ΚΚΕ στη Βέροια, στο Δήμο Αλεξάνδρειας υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές του 2019 θα είναι ο Ηλίας Ιακωβίδης.


Αναλυτικά:

στο Δήμο Αλεξάνδρειας υποψήφιος του ΚΚΕ θα είναι ο 34χρονος βιομηχανικός εργάτης Ηλίας Ιακωβίδης, στο Δήμο Βέροιας ο Γιώργος Μελιόπουλος (48 ετών, πυροσβέστης) και στο Δήμο Νάουσας Θωμάς Τσουκαλάς (56 ετών, χειρουργός γιατρός).

Ο υποψήφιος δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια Ηλίας Ιακωβίδης ανέφερε στη δήλωσή του: «Η λύση βρίσκεται στην συσπείρωση στους συνδυασμούς και να φτιάξουμε δήμους που να μάχονται υπέρ των συμφερόντων του λαού. Στην Αλεξάνδρεια υπάρχει έλλειψη σε υποδομές και υπάρχουν πολλά προβλήματα. Λύση υπάρχει και βρίσκεται στην Λαϊκή Συσπείρωση».