Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Κι άλλο Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για το ΒΟΛΕΪ του ΓΑΣ!

ΓΑΣ ΑλεξάνδρειαςΤο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι παγκορασίδες πήραν τεράστια νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, τον Ίκαρο Έδεσσας.

Η ομάδα του ΓΑΣ ξεκίνησε πολύ νωθρά τον αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει αμαχητί το πρώτο σετ με 9-25! Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Γιάννη Σταυρόπουλου δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι κι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο σετ με 16-19, κατάφεραν να το κατακτησουν με 25-21! Το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι τέλους.

Ο Ίκαρος αν και βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτησή του καθώς ήταν μπροστά με 23-24 κι είχε set-ball, οι παγκορασίδες έβγαλαν εκπληκτικές άμυνες και το κέρδισαν και αυτό με 26-24. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Έδεσσα. Το “νερό είχε μπει στο αυλάκι”, πήρε το σετ με 25-21 και πανηγύρισε μία ακόμα πολύ μεγάλη νίκη, συνεχίζοντας έτσι το αήττητο στο πρωτάθλημα.
Το κλειδί για την νίκη ήταν η ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτριες του ΓΑΣ όταν το ματς πήγε να “στραβώσει” αλλά κι σταδιακή άνοδο στην υποδοχή!!!
Τα σετ: 9-25, 25-21, 26-24, 25-21

Επόμενη αγωνιστική για τις παγκορασίδες το Σάββατο 15/12/18 (ώρα 14:00) στο Κιλκίς με τον τοπικό Αίαντα.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Χούχα Σοφία, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Μάρτου Κατερίνα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα
Προπονητής: Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπον.: Χατζοπούλου Δήμητρα


ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Ένα ευχάριστο πρωινό είχαν την Κυριακή η ομάδα των κορασίδων του ΓΑΣ, αφού πέρασε εύκολα μέσα από την έδρα του Αιγινίου.

Ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Παρά τα πλούσια σωματικά προσόντα της ομάδας του Αιγινίου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθούν στο πλούσιο ταλέντο των κοριτσιών του Γ. Α. Σ. Αλεξάνδρειας. Με όπλο το δυνατό σερβίς αλλά και την πολυφωνία στην επίθεση πήραν εύκολα τη νίκη με 0-3.

Επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες θα γίνει στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας την Κυριακή 16/12/18 (ώρα 14:00) με αντίπαλο το ΓΑΣ Μελίκη.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Δαμιανίδου Ευαγγελία, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παύλου Πέρσα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Μαρία
Προπ.: Βασιλακάκη Μαρία