Κατηγορίες
ΚΑΠΗ παιδεία

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν και φέτος με τον καλύτερο τρόπο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους

Τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλος Αθανάσιος και το προσωπικό το ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας προσκαλουν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου του δέντρου τους με τη συμμετοχή της Χορωδίας του ΚΑΠΗ.

Μία ενέργεια που έχει γίνει πλέον θεσμός! Τέτοιο καιρό μαθητές, εκπαιδευτικοί και μέλη του ΚΑΠΗ περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν την όμορφη γιορτή!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η υποδοχή στο χώρο του ΚΑΠΗ ήταν θερμή. Η χορωδία του ΚΑΠΗ δημιούργησε μια πολύ γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά στα τραγούδια! Έπειτα ακολούθησε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τους μαθητές, το αστέρι του οποίου το τοποθέτησε ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, Χαλαστάνης Θεόδωρος. Στη συνέχεια, οι οικοδεσπότες κέρασαν τους καλεσμένους τους και στο τέλος πρόσφεραν δωράκια σε όλους τους μαθητές!

Η επικοινωνία των μαθητών του Ειδικού Σχολείου με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές! Οι μαθητές από τη μία πλευρά μαθαίνουν να σέβονται ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από αυτούς, από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας παίρνουν δύναμη και χαρά όταν έρχονται σε επαφή με παιδιά.

Οι μαθητές /τριες ,οι γονείς και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ, ιδιαίτερα τη Δντρια του ΚΑΠΗ κ.Μερόπη Ιωαννίδου και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ .Παντόπουλο Αθανάσιο για την πρόσκληση και την αγάπη που απλόχερα χάρισαν στους μαθητές /τριες μας αλλά και για τα κεράσματα και τα δώρα που μας έδωσαν .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη χορωδία του ΚΑΠΗ που τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τους μαθητές /τριές μας και όλοι μαζί είπαμε τα κάλαντα.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες να είναι η καινούργια χρονιά καλύτερη σε όλες τις εκφράσεις της , με προσωπική και οικογενειακή υγεία ,χαρά και αγάπη για όλους και του χρόνου όλοι μαζί πάλι να είμαστε καλά να ξαναστολίσουμε .

Η κάθε χρονιά γίνεται πιο όμορφη με την αποδοχή της Διαφορετικότητας στη ζωή μας και την αλληλεγγύη στην καρδιά μας.…