Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Γιορτή σοκολάτας στη Νάουσα – δήλωση Καλαϊζίδη

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το πρώτο από τα δύο φετινά διήμερα της 5ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά της Νάουσας, κατέκλυσαν την πλατεία Καρατάσου την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, παρακολουθώντας τις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί και δοκιμάζοντας τα γλυκά εδέσματα που με μεράκι παρασκεύασαν οι ζαχαροπλάστες της πόλης.
Το σπίτι του Άγιου Βασίλη, οι χειροτεχνίες και το face painting, είχαν την τιμητική τους, βάζοντας για τα καλά τους επισκέπτες στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης με δήλωσή του, τόνισε τα εξής:

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τους Περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιανίδη, για τη συνεργασία τους, το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το Επιμελητήριο Ημαθίας για τη στήριξή τους, τους ζαχαροπλάστες της Νάουσας, τους φορείς και τους εθελοντές που συμμετείχαν, τους υπαλλήλους της περιφερειακής μας ενότητας που κάθε χρόνο υπερβάλουν εαυτό, αλλά κυρίως τους πολίτες που αγκάλιασαν τη γιορτή, με τη μαζική συμμετοχή τους.
Η ικανοποίηση που νιώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, αντικρίζοντας τόσα χαμόγελα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται τώρα για το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Σας περιμένουμε όλους.