Κατηγορίες
άρθρα

Τ. Μπαρτζώκας: “Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας χάραξε τον δρόμο και όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μπροστά”

γράφει ο Τ. Μπαρτζώκας, πολιτευτής ΝΔ

Το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χάραξε τον δρόμο για τα στελέχη, στη μεγάλη μάχη που έχουμε να δώσουμε μέχρι τις κάλπες. Παράλληλα έστειλε προς κάθε κατεύθυνση, το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα ανοιχτό, κόμμα της πολιτικής διεύρυνσης, κόμμα σύγχρονο, συγκροτημένο, ευρωπαϊκό.

Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι είναι το κόμμα της συμπόρευσης, η παράταξη που ενώνει, που δεν κάνει διακρίσεις και βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του απέδειξε ότι είναι ο πολιτικός που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες, που μπορεί να γεφυρώσει τα ρήγματα. Είναι ο πολιτικός που παρουσιάζει μια εφαρμόσιμη πρόταση σύγχρονης διακυβέρνησης, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Είναι ο ηγέτης που μπορεί να δώσει τέλος στην Ελλάδα της παρακμής και της μιζέριας, που μπορεί να οδηγήσει την Πατρίδα μπροστά. Είναι όμως και ο ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που κρατά τον λόγο του. Που τολμά και αξίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, μας βρήκε όλους ενωμένους. Ταυτόχρονα όμως, μας ανέθεσε και μεγάλες ευθύνες. Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για να αλλάξει πορεία η χώρα συνολικά, ο κάθε τόπος ξεχωριστά, η κοινωνία γενικότερα. Είναι ελπίδα που έχει αντίκρισμα και με ειλικρίνεια, με ενότητα, με ευθύνη, με λογική, με αξιοκρατία, με σιγουριά μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα «μπροστά». Με μια συμφωνία αλήθειας ανάμεσα στο Κόμμα και στην Κοινωνία, που πρώτος συνυπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μετά όλοι εμείς.

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έδειξε το δρόμο. Συγκροτούμε πλέον μια ευρύτερη συμμαχία πολιτών που συνασπίζει και ενώνει χωρίς διακρίσεις, από τη δεξιά μέχρι τις παρυφές της αριστεράς. Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την πάμε μπροστά. Θα το κάνουμε όλοι μαζί. Με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με όλους εμάς, θα πάμε επιτέλους τον τόπο μπροστά.