Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας

Νάουσα: υπογράφηκαν συμβάσεις για έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 922.600 ευρώ

Υπογράφτηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου η σύμβαση του έργου ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας σε περιοχές του κάμπου του Δήμου Νάουσας.

Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου των τεσσάρων προτάσεων προς το Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προτάσεων που εγκρίθηκαν εξ ολοκλήρου, με συνολικό ποσό χρηματοδότησης 922.600 ευρώ.

Τα έργα αφορούν ασφαλτοστρώσεις σε μήκος άνω των 5 χιλιομέτρων στο αγροτικό δίκτυο από και προς γεωργικές και κτηνοτροφικές μονάδες σε περιοχές των Λευκαδίων, της Χαρίεσσας και της Μαρίνας (αγρόκτημα Πολλών Νερών).


«Ο Δήμος μας κατάφερε να πάρει τη μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση (1 εκατ. ευρώ) από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ετοιμότητά του και την άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Με το συγκεκριμένο έργο στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους.

Πλέον ετοιμαζόμαστε για το νέο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων με συνολικό προϋπολογισμό 2.2 εκατομμύρια σε όλες τις τοπικές κοινότητες», δήλωσε ο δήμαρχος  Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.