Κατηγορίες
υγεία

Εκπαίδευση σε θέματα ”Πρώτων Βοηθειών” διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας

σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018 η εκπαίδευση σε θέματα ”Πρώτων Βοηθειών” που διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένη Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας την κα Γραμματικοπούλου Ελένη και αφορούσε τους Υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τόσο Θεωρητικά όσο και πρακτικά σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, τραύματα, αιμορραγίες, ρινορραγίες κ.ά, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν γρήγορα, με ψυχραιμία και ασφάλεια σε τυχόν ατυχήματα τόσο στον εργασιακό τους χώρο όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον τους.

Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τους κύκλους μαθημάτων και να παραλάβουν στο τέλος της εκπαίδευσης πιστοποίηση.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κύριο Στεφανάκη Κωνσταντίνο και την Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια κυρία Γραμματικοπούλου Ελένη για την εθελοντική προσφορά που τους διακρίνει και την άριστη συνεργασία τους με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας.” καταλήγει το ενημερωτικό του Δήμου Αλεξάνδρειας.