Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ: η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 15 και 16/12/2018

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας απέναντι στην πολύ έμπειρη και δυνατή ομαδα του Αστέρα Γρεβενών.

Σημειωτέον η ομάδα του Γ. Α. Σ. είναι η πιο νεανική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής καθώς κατά βάση αποτελείται από κορίτσια λυκείου και γυμνασίου.

Τα ταλαντούχα κορίτσια της ομάδας της Αλεξάνδρειας δεν μπόρεσαν να αποβάλλουν το άγχος της πρεμιέρας και υπέκυψαν στην εμπειρία των μεγαλύτερων ηλικιακά παικτριών των Γρεβενών.

ΣΕΤ : 0-3 (17-25, 16-25, 14-25)
Σύνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δρίζη Έλσα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

 

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ

Αντίθετα, οι κορασίδες έκαναν μια ακόμη νίκη απέναντι στο Γ. Α. Σ. Μελικης. Επί της ουσίας, αγωνίστηκε η ομάδα των παγκορασίδων και παρότι μικρότερες ηλικιακά από τις αντίπαλες τους, έπιασαν υψηλή απόδοση και κατέκτησαν εύκολα τη νίκη με 3-0.
ΣΕΤ: 3-0 (25-17, 25-16, 25-10)
Σύνθεση : Μπλαχάβα Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια
Προπ.: Βασιλακάκη Μαρία

 

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – βόλεϊ

Τέλος, παρά την μέτρια εμφάνιση οι παγκορασίδες του Γ. Α. Σ. κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα. Πιο δύσκολα απ οτι δείχνει το τελικό σκορ (0-3), μέσα στο παγωμένο στην κυριολεξία γήπεδο του Κιλκίς, τα κορίτσια του Γ. Σταυρόπουλου πήραν ακόμη μία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Αίαντα.
ΣΕΤ: 0-3 (18-25, 23-25, 19-25)
Σύνθεση : Χούχα Σοφία, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Μάρτου Κατερίνα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα
Προπονητής : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπον. : Χατζοπούλου Δήμητρα