Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Το επόμενο βίντεο της Περισκόπησης και οι επίγονοι

Περισκόπηση βίντεο φωτόΓια τους φίλους που ρωτάνε “πότε θα βγει το επόμενο βίντεο που θα έχει σχέση με τα τοπικά πολιτικά” η απάντηση είναι απλή, η ακόλουθη: “όταν θα υπάρχει κάτι που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο να αναφερθεί”. Αν είναι να “λέμε για να λέμε”, τότε θα έβγαινε ένα βίντεο κάθε 3 μέρες που στην ουσία θα ήταν επανάληψη του προηγουμένου.

Πάντως, κίνηση από τους υποψηφίους (ή τους φερόμενους ως τέτοιους) υπάρχει. Ειδικά προς Μελίκη μεριά αλλά και λίγο στο κέντρο του Δήμου, στην Αλεξάνδρεια.

* και δυο επισημάνσεις προς υποψηφίους Δημάρχους, βάσει όσων μου λένε δημότες – ψηφοφόροι που έτυχε να δω το τελευταίο διάστημα σε επισκέψεις που έκανα σε 3 από τις 4 δημοτικές ενότητες:

 

α. βρείτε νέους σε ηλικία υποψηφίους συμβούλους, ικανούς και με όρεξη για δουλειά και για προσφορά στον τόπο (που δεν έχουν το μυαλό τους σε επερχόμενες φωτογραφήσεις και στην προσωπική ή επαγγελματική τους ανάδειξη). Και συνδυάστε τον ενθουσιασμό και τη γνώση που έχει ο καθένας στο αντικείμενό του με την εμπειρία των πιο μεγάλων σε ηλικία και παλιών στο μεϊντάνι, που ήδη έχετε στις ομάδες σας.

β. οι επίγονοι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν έχουν ουδεμία σχέση με το… πρωτότυπο. Ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Και κακώς σας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα σας εξασφαλίσουν εγγυημένα μια καλή θέση το βράδυ της πρώτης Κυριακής απλά και μόνο λόγω ονόματος!!!

Στις εκλογές δεν ψηφίζει αποκλειστικά και μόνο η πιάτσα. Ψηφίζουν περίπου από 32.000 άνθρωποι…