Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Τεράστια νίκη με ανατροπή στην ανατροπή για τα κορίτσια του ΓΑΣ στο βόλεϊ

Δ.Τ. ΓΑΣ Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της έτερης ομάδας των Γιαννιτσών, ο Μίλωνας, να υποταχθεί στο πλούσιο ταλέντο των κοριτσιών μας.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε καθηλωμένο το κοινό επί 2,5 ώρες, οι παγκορασίδες μας με μία εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησαν δύσκολα με 3-2 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας, το δυνατό Μίλωνα Γιαννιτσών.
Στο πρώτο σετ ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ μπήκε δυνατά και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 25-17.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο κι ενώ ο ΓΑΣ ήταν μπροστά με 13-10, συνεχόμενα λάθη του, έδωσαν το δικαίωμα στο Μίλων να περάσει μπροστά με 13-18 και τελικά να φέρει στα ίσα το ματς κερδίζοντάς το με 20-25.


Το τρίτο σετ πήγε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος όπου μία αμφισβητούμενη φάση δόθηκε υπέρ των Γιαννιτσών κι έτσι αυτά προηγήθηκαν με 1-2. (25-27)

Στο σημείο αυτό τα κορίτσια μας διαθέτοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα και σε συνδυασμό με την άριστη φυσική τους κατάσταση (διάρκεια αγώνα 2 ώρες και 35 λεπτά) κατάφεραν να φέρουν “τούμπα” το παιχνίδι.

Κατέκτησαν με αποφασιστικότητα το τέταρτο σετ με 25-22 και στο τάι-μπρέικ δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην ομάδα των Γιαννιτσών, προηγήθηκαν από την αρχή και το πήραν τελικά με 15-12. Έτσι κατέκτησαν μία ακόμη σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπου πανηγυρίστηκε έντονα και στην κερκίδα αλλά και στον αγωνιστικό χώρο!!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας για το πάθος τους και την αγωνιστικότητά τους αλλά και στο τεχνικό μας επιτελείο, τον κ. Σταυρόπουλο Ιωάννη και την βοηθό του κ. Χατζοπούλου Δήμητρα.
Τα σετ: 25-17, 20-25, 25-27, 25-22, 15-12

Σύνθεση : ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Σαλιάρα Νικολέτα, Τρύπου Έλσα