Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συμφώνησαν ότι… διαφωνούν στην παράταξη Δημητριάδη

Συνάντηση στην οποία τα μέλη της συμφώνησαν ότι διαφωνούν ήταν η δεύτερη της παράταξης Δημητριάδη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου.

Το παρών έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν από περίπου σαράντα μέρες.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η Περισκόπηση, αφού εδώ και πολύ καιρό (τόσο με αναρτήσεις όσο και στα βίντεο που ανεβαίνουν – δείτε ΕΔΩ το τελευταίο κατά σειρά) έχω πει ότι η παράταξη είναι σε αποσύνθεση, παρά τις προσπάθειες κάποιων μελών της να την κρατήσουν ενωμένη, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Θα σημειώσω κάτι και κρατήστε το μέχρι το επόμενο βίντεο που θα έχει ως βασικό σημείο αναφοράς του την παράταξη Δημητριάδη: οι φυγόκεντρες δυνάμεις δεν διαμορφώθηκαν μετά από την πρώτη συνάντηση.

Διαμορφώθηκαν πολύ νωρίτερα και η συνάντηση εκείνη απλά τις επιβεβαίωσε. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι πήγαν σε εκείνη την πρώτη συνάντηση προετοιμασμένοι για την “μεθεπόμενη” ημέρα που δεν έχει τη συγκεκριμένη παράταξη μέσα, τη στιγμή που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι θα υπάρξει “επόμενη” μέρα με την παράταξη να συνεχίζει!

Η κεντρομόλος δύναμη έπαψε να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και παρά το ότι η φυγόκεντρος στην πραγματικότητα είναι μια αίσθηση, στην περίπτωση της παράταξης Δημητριάδη οι κανόνες της Φυσικής έχουν ψιλοανατραπεί και συμβαίνει το αντίθετο: η φυγόκεντρος λειτουργεί εδώ και καιρό ενώ η κεντρομόλος απλά δεν υφίσταται…

Όσο για όσα ακούγονταν μέχρι χθες το βράδυ, αυτά διαψεύσθηκαν και αποδείχθηκαν ευσεβείς πόθοι και ιστορίες για αγρίους.
Αν τύχει και στην πορεία συγκλίνουν κάποιοι εκ των συμβούλων με ορίζοντα τις εκλογές του Μαΐου του ’19 – πράγμα απίθανο αλλά με την πολιτική δεν πρέπει ποτέ να λες πότε, αυτό θα είναι επειδή οι ίδιοι θα το επιδιώξουν και όχι επειδή αυτό που θα βγει θα είναι η συνέχεια της παράταξης που έχει κλείσει τον κύκλο της.