Κατηγορίες
Νέα Δημοκρατία

Στο Πλατύ έγινε η πρώτη συνάντηση στελεχών και μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας

Νέα Δημοκρατία λογότυπο 2018Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος η πρώτη από τις συναντήσεις που θα γίνουν απ’ τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας και που σχετίζεται με την ενημέρωση των μελών της Νέας Δημοκρατίας για διαδικαστικά θέματα (λειτουργία – οργάνωση τοπικών και νομαρχιακής κλπ).

Η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, το κλίμα πάντως ήταν αρκετά καλό και η συζήτηση κινήθηκε προς την κατεύθυνση της σφυρηλάτησης της ενότητας με φόντο τις εθνικές εκλογές – παρά το γεγονός ότι αρκετά είναι τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που παρευρέθηκαν στη συνάντηση έχουν ήδη εκφράσει την προτίμησή τους προς κάποιον εκ των τουλάχιστον τριών συνδημοτών μας που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και έως τώρα έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο.

Στη συνάντηση στο Πλατύ παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παν. Παλπάνας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας Ν. Τάκης (που ήταν και αυτοί που ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους) αυτοδιοικητικοί (ενδεικτικά Σ. Γκιουρτζής, Όλγα Μοσχοπούλου, Μ. Παντοπούλου) και ο πολιτευτής της ΝΔ Τ. Μπαρτζώκας.

Η συνέχεια για πολλούς εκ των παρευρισκομένων δόθηκε σε καφέ του Πλατέος, από όπου και οι φωτογραφίες, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.