Κατηγορίες
Αντωνίου Χρήστος βουλευτές κοινότητα Μελίκης υγεία

Χρήστος Αντωνίου: “το Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης δεν κλείνει”

Μελίκη ΗμαθίαςΣε γραπτή δήλωσή του αναφορικά με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Μελίκης σχετικά με επικείμενο λουκέτο στο Περιφερειακό Ιατρείο της Μελίκης, βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρήστος Αντωνίου αναφέρει τα εξής:

“Σχετικά με φήμες που διακινούνται από διάφορους ότι “κλείνει” το Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης δημιουργώντας ευνόητη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, θέλω να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει καμία βάση αλήθειας στη σχετική φημολογία.

Το Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης διατηρείται και η στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό (δύο θέσεις γιατρών) θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ήδη έχει προκηρυχθεί μία θέση, έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία επιλογής ιατρού και θα υπάρξει σύντομα τοποθέτηση και ανάληψη υπηρεσίας. Η δεύτερη θέση θα προκηρυχθεί άμεσα, όταν τελειώσει και τυπικά η διαδικασία παραίτησης του ιατρού που ήδη κατέχει τη θέση.

Χρήστος Αντωνίου Ημαθία ΣΥΡΙΖΑΕπομένως οι κάτοικοι της Μελίκης δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Η υγεία αποτελεί δημόσιο αγαθό στο οποίο η σημερινή κυβέρνηση δίνει βαρύτητα και προτεραιότητα.

Ο βουλευτής Ημαθίας
Χρήστος Αντωνίου”