Κατηγορίες
Νέα Δημοκρατία

Πρόσκληση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ για συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια

Νέα Δημοκρατία εκλογές

Πρόσκληση προς μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συνάντηση που διοργανώνεται τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην Αλεξάνδρεια απευθύνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας.

Έχουν προηγηθεί παρόμοιες συναντήσεις στις οποίες έχω αναφερθεί στην Περισκόπηση, στο Πλατύ (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση και σχόλιο) και στη Μελίκη (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση και σχόλιο).

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα ακόλουθα:


Αγαπητοί φίλοι,

με χαρά και ενθουσιασμό συνεχίζουμε με τη ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας, τις ανοιχτές συναντήσεις μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μετά το Πλατύ και τη Μελίκη, ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρειας.
Σας Προσκαλούμε τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.
Θα είμαστε εκεί, όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, τα μέλη της Νομαρχιακής, το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ και όλο το παλιό και νέο πολιτικό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου μας.
Θα είμαστε όλοι εκεί, για να σας ακούσουμε, να καταγράψουμε τις απόψεις σας, τα δικαιολογημένα παράπονα σας, την κριτική σας και να χαράξουμε μαζί μια πορεία νίκης και απαλλαγής από την χειρότερη κυβέρνηση της χώρας.

Νέα Δημοκρατία λογότυπο 2018
Από μια κυβέρνηση της αυταπάτης και της υποχώρησης, μιας καταστροφικής κυβέρνησης για την οικονομία και επικίνδυνα επιζήμιας για το Έθνος.

Από μια κυβέρνηση που για λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία πούλησε, το ΟΝΟΜΑ, την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΓΛΩΣΣΑ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Προσκαλώ όλους εσάς παλιά και νέα μέλη, φίλους της Νέας Δημοκρατίας που είσαστε πάντα παρόντες στους αγώνες για μια Ελλάδα, με ευημερία, ισότητα και αληθινή δημοκρατία. Όλους εσάς που δικαίως νιώσατε πικρία και εγκατάλειψη, από τα πολλά λάθη και τις παραλείψεις.
Καλώ και όλους εσάς που φύγατε από κοντά μας, γιατί σας μάγεψαν τα ψέματα και οι υποσχέσεις του λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι κραυγές των ακραίων της πολιτικής μισαλλοδοξίας.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούμε, ένα κόμμα ανοιχτό στους πολίτες, ανοιχτό στο διάλογο, ακούμε τις απόψεις και την κριτική, συνδιαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμα μας και πάνω απ’ όλα είμαστε κοντά στον πολίτη.

Η Νέα Δημοκρατία είσαι εσύ, που αγωνιάς για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας.
Οι πόρτες της Τοπικής Οργάνωσης είναι και πάλι ανοιχτές και σε περιμένουμε.

Με εκτίμηση
Νίκος Τάκης
Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας