Κατηγορίες
σύλλογοι

Προσκυνηματική επίσκεψη διοργανώνει ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων

Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους ΑλεξάνδρειαςΤην Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νάουσας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Σύλλογος: “οι προσκυνητές θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο αρχονταρίκι όπου θα προσφερθεί καφές. Θα επακολουθήσει ξενάγηση και ενημέρωση για το ιστορικό της Μονής και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στον Άγιο Νικόλαο όπου θα γευματίσουμε. Υπάρχει δυνατότητα και για νηστίσιμο φαγητό.

Μετά το γεύμα θα πάμε στην Πόλη της Νάουσας για τον απογευματινό καφέ και κατόπιν θα αναχωρήσουμε για Αλεξάνδρεια.

Η μετακίνηση θα γίνει με τουριστικό Λεωφορείο.
Η αναχώρηση θα γίνει την 07.30 από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας. Τιμή εισιτηρίου 10 Ευρώ κατ’ άτομο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το χρόνο της δήλωσης και την καταβολή του τιμήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα 6944445115 (ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ), 6972457012 (ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ) και 6943135149 ( ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ).