Κατηγορίες
σύλλογοι

Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας: μάζεψαν 4 τόνους καπάκια, πήραν 3 αμαξίδια, τα παρέδωσαν ήδη στο Νοσοκομείο Νάουσας και σε ένα 10χρονο κορίτσι !!

Εύξεινος Λέσχη ΧαρίεσσαςΕίναι από τις ιστορίες που τις ακούς, τι βλέπεις να εκτυλίσσονται μπροστά σου και λες “ένα μπράβο δεν είναι αρκετό…!!”.
Διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Τα έχουμε πει χίλιες φορές: οι σύλλογοι δεν είναι μόνο χοροί, τραγούδια και γουρουνοχαρές. Είναι πολλά άλλα, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, αιμοδοσίες, διάσωση ιστορικών κτηρίων, διοργάνωση θεατρικών ή άλλων εκδηλώσεων και πολλά ακόμη. Γιατί πολιτισμός είναι χίλια δυο πράγματα και ευτυχώς πολλοί σύλλογοι έχουν ξεφύγει από τα (επί δεκαετίες) τετριμμένα και αυτό είναι προς τιμή τους.

Το ενημερωτικό:

Μετά από δύο χρόνια συλλογικής και συστηματικής προσπάθειας η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερις τόνους πλαστικά καπάκια και να διαθέσει τρία αναπηρικά αμαξίδια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Την περασμένη Κυριακή μέσα από μία λιτή αλλά πέραν του δεόντως σημαντική εκδήλωση «αγάπης και προσφοράς» τα μέλη της Ευξείνου λέσχης Χαρίεσσας «υποδέχτηκαν» τα τρία αναπηρικά αμαξίδια που έχει προμηθευτεί το ΔΣ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα μικρότερα μέλη του συλλόγου έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από ένα κολλάζ με πολύχρωμα πλαστικά καπάκια που έγραφε «Μαζεύουμε καπάκια Χαρίζουμε χαμόγελα» ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά ετοίμασαν ένα βίντεο από στιγμές των τελευταίων δύο χρονών της προσπάθειας αυτής.

Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Ακολούθως το πρωί της Τετάρτης, μέλη του Δ.Σ επισκέφθηκαν το Γ.Ν. Νάουσας και παρέδωσαν τα τα δύο καρότσια, εκεί τους υποδέχθηκε η Διοικήτρια του νοσοκομείου κα. Πέρβου Ιωάννα, ο κ. Σουνιδάκης Νικόλαος διευθυντής χειρουργικής, η κα.Γκάτσου Μαρία προϊσταμένη της χειρουργικής καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Το τρίτο καρότσι ειδικού και βαρέου τύπου (ειδικής παραγγελίας) παραδόθηκε σε δεκάχρονο τετραπληγικό κοριτσάκι της περιοχής μας που το είχε ανάγκη.

Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλα τα σωματεία, φορείς, σχολεία που συνέβαλαν στην επίτευξη της προσπάθειας αυτής. Ειδικότερα στο ΕΠΑΛ Νάουσας & Βέροιας, στο 1ο Δημοτικό Νάουσας, στο 2ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, στο Γυμνάσιο Κοπανού & Επισκοπής, στο 3ο-4ο ΓΕΛ Βέροιας, στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, στο play ΟΠΑΠ Νάουσας, στον κ.Μεζέ Αθανάσιο “Ναταλί”, στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σαρδέλης, στην Αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο Νοσοκομείο Νάουσας, στα τμήματα αιμοδοσίας, αλλά και σε όλο τον απλό κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση!