Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες και ευχαριστήριο στον Αγρ. Αστέρα Πλατέος

ΠΑΟΚ ΑΛεξάνδρειαςΑπό τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα, που σχετίζονται με την έναρξη νέων συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, προπονητή τερματοφυλάκων και ευχαριστήριο προς τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος.

Συγκεκριμένα:
“Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Χατζηβασιλάκη από τον Αχαρναϊκό. Ο 22χρόνος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΕ Βέροια, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Φωστήρα, και Αγροτικό Αστέρα.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ κάνει ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας ομάδας καλά οργανωμένης σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με το όραμα της διοίκησης και του προέδρου Κυριάκου Μπουκλά, με την πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων.


Πρόκειται για τον Κώστα Γρηγοριάδη ο οποίος έχει πολυετή καριέρα σε εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A.
Επίσης ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Φίλιππου Βουλγαρόπουλου από την Νίκη Αγκαθιάς τον οποίο και καλωσορίζει στην ομάδα.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ΠΑΟΚ ΑΛεξάνδρειας

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΟΚ ΑΛεξάνδρειας

Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και προσωπικά τον πρόεδρο Π. Καζαντζίδη για την άψογη φιλοξενία.