Κατηγορίες
αθλητικά ΕΠΣ Ημαθίας - Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Ημαθίας – Α’ κατηγορία: συνεχίζουν το σερί νικών Νάουσα και Ροδοχώρι, από κοντά το Πλατύ

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΗμαθίαςΤο 4-1 αναδεικνύεται ως το σκορ της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, αφού καταγράφηκε σε τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια, είτε με νίκες γηπεδούχων είτε φιλοξενουμένων. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια είχαμε 2 “διπλά” και δυο ισοπαλίες με 1-1.

Στο παιχνίδι της αγωνιστικής που ξεχώριζε, στο ΦΑΣ Νάουσα – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, οι Ναουσαίοι κατάφεραν να επιβληθούν των φιλοξενουμένων με 4-1 και να συνεχίζουν το απόλυτο σερί νικών. Το ίδιο έπραξε και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που επίσης διατήρησε το αήττητο, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ την Ένωση Αποστ. Παύλου.

Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος συνέχισε την καλή πορεία του, κέρδισε εκτός έδρας στην Επισκοπή τον τοπικό Κεραυνό και βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας – έχοντας απολέσει βαθμούς μόνο στο παιχνίδι με τη Νάουσα, η οποία όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο επιβεβαιώνει όσα ακούγονταν στην αρχή της περιόδου, ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Επισκοπής – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος: 1-2
Α.Ε. Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: 0-3
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Άρης Παλαιοχωρίου: 1-1
Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νάουσας: 1-1
Εθνικός Κλειδίου – ΓΑΣ Κοπανός: 1-4
ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: 4-1
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ένωση Αποστ. Παύλου: 4-1
Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας – ΑΟ Μαρίνας: 4-1