Κατηγορίες
ιατρικά υγεία

Δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου σε Αλεξάνδρεια και Πλατύ

Δυο εκδηλώσεις από τις οποίες έχουμε μόνο να κερδίσουμε!

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου και τα ενημερωτικά που έχουν έρθει στην Περισκόπηση για σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί δυο ενδιαφέρουσες πραγματικά εκδηλώσεις:

Στην Αλεξάνδρεια, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Δωρεά Οργάνων & Μυελού των Οστών”.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων. Τη διοργάνωση κάνει το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο Ε.Ο.Μ Βορείου Ελλάδος.

 

Στο Πλατύ, επίσης στις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο σειράς ομιλιών με θέμα “Είμαι γυναίκα… συμμετέχω στην πρόληψη”, θα πραγματοποιηθεί ομιλία που σχετίζεται με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος και γίνεται από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει το γυναικείο πληθυσμό να συμμετέχει στους τακτικούς προληπτικούς ελέγχους.