Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αργ. Πανταζόπουλος: “ο κύβος ερρίφθη. Μια νέα εποχή ξεκινά για το Δήμο Αλεξάνδρειας!”

Μια ανάρτηση που αλλάζει (ξανά) το πολιτικό σκηνικό του Δήμου Αλεξάνδρειας έκανε ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook.

Το όνομα του Πανταζόπουλου ακούγεται το τελευταίο διάστημα για υποψηφιότητα στο Δήμο Αλεξάνδρειας ενώ μέχρι τώρα δημόσια ο ίδιος δεν σχολίαζε κάτι (παρά τα όσα συνεχώς ακούγονταν).

Ο Α. Πανταζόπουλος θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για εκείνο το κομμάτι της τοπικής κεντροδεξιάς (τους γνωστούς “παράγοντες” της παράταξης) το οποίο ως  βασικό του άξονα έχει το “υποψήφιος από την Αλεξάνδρεια και μόνο από την Αλεξάνδρεια” – θα αναφερθούμε σε αυτό αργότερα.
Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Καλό μήνα με υγεία, δημιουργία, θετική σκέψη και ενέργεια, περισσότερο φως στις ζωές μας. Ο κύβος ερρίφθη! Μια νέα εποχή ξεκινά για το Δήμο Αλεξάνδρειας!”.

Προφανώς ο Α. Πανταζόπουλος δεν αναφέρεται ούτε στην αγορά των νέων απορριμματοφόρων, ούτε στη γιορτή της πίτας που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, ούτε σε κάτι άλλο “νέο”. Στις εκλογές του ’19 αναφέρεται.

Τώρα θα πείτε “δίνεις βάση σε όσα γράφονται στο facebook”;; Φυσικά και όχι, όμως όταν ο άλλος γράφει ότι ο κύβος ερρίφθη ενώ το όνομά του παίζει για να ηγηθεί κάποιας παράταξης, τότε το πράγμα αλλάζει.

Περισσότερα σε άλλη ανάρτηση και φυσικά στο βίντεο μέσα στην εβδομάδα.