Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια: πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 106η επέτειο από την Απελευθέρωση

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε στην Αλεξάνδρεια η 106η επέτειος από την Απελευθέρωση της από τον οθωμανικό ζυγό.
Ο καιρός βοήθησε και πάρα πολλοί ήταν οι συνδημότες μας τόσο από την Αλεξάνδρεια όσο και από τα γύρω χωριά που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, κυρίως την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί, με την έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου της Αλεξάνδρειας (από άγημα του Στρατού), συνεχίστηκαν με δοξολογία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και τέλος με την παρέλαση.


Στις εκδηλώσεις την Π.Κ.Μ. εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης ενώ παρευρέθησαν επίσης οι βουλευτές Ημαθίας Χρ. Αντωνίου, Φρ. Καρασαρλίδου και Απ. Βεσυρόπουλος. Επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Τεληγιαννίδης και Ν. Καρατζιούλα, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι εκατοντάδες συνδημότες μας που παρακολούθησαν στην παρέλαση χειροκρότησαν θερμά όλα τα τμήματα από σχολεία και συλλόγους που παρέλασαν ενώ ιδιαίτερα θερμό ήταν το χειροκρότημα και οι επευφημίες όταν παρέλαυνε το στρατιωτικό τμήμα που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού.

Αλεξάνδρεια, παρέλαση απελευθέρωση 18/10/2018