Κατηγορίες
Κίνημα Αλλαγής

Τόλκας για την παραίτησή του: “μια σειρά γεγονότων καθιστούν αδύνατο να συνεχίσω το έργο μου”

Από τη θέση του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής παραιτήθηκε ο Άγγελος Τόλκας, πρώην βουλευτής Ημαθίας και υφυπουργός, στέλεχος πλέον του Κινήματος Αλλαγής.

Στην επιστολή του, που εστάλη στον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ο παραιτηθείς αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σύντροφε Γραμματέα,

Η έως τώρα πολιτική πορεία μου στους κόλπους της δημοκρατικής παράταξης αποδεικνύει πως προτεραιότητά μου αποτελεί η πολιτική, η θεσμική λειτουργία και η δουλειά στο προσκήνιο με ενότητα και πολυφωνία.

Με αυτές τις αξίες αδιαπραγμάτευτες υπηρέτησα τον πολιτικό χώρο μας, το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, από τις θέσεις του Γραμματέα Παιδείας και Γραμματέα Αυτοδιοίκησης με στόχο να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή ξανά. Ευθύνη όλων μας είναι να ακολουθούμε στρατηγικές που ενισχύουν την δυναμική και κάνουν ευδιάκριτο το πολιτικό στίγμα του Κινήματος Αλλαγής.

Με μεγάλη μου απογοήτευση, μια σειρά γεγονότων, που εξήγησα δημόσια κατά τη θεσμική διαδικασία της Θεσσαλονίκης στις 6/10/2018, καθιστούν αδύνατο να συνεχίσω το παραπάνω έργο.

Όπως σας έχω ήδη προαναγγείλει, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων των τοπικών εκλογών.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τις αρχές και ιδέες του χώρου μας, την ανανέωση και την ενίσχυση της πολιτικής.
Σας ευχαριστώ για την έως σήμερα συνεργασία.

Συντροφικά,
Άγγελος Τόλκας”