Κατηγορίες
βιβλία-ταινίες-παρουσιάσεις

Παρουσίαση βιβλίου στη Νάουσα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας του μυθιστορήματός της Τζίνα Ψάρρη με τίτλο «Οι κόρες της ανάγκης» σε συνεργασία με την Άνεμος εκδοτική.

Μία διαφορετική και μοναδική βιβλιοπαρουσίαση με άρωμα γυναίκας διοργανώνει η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα στον Πoλυχώρο Πολιτισμού Δήμου Νάουσας «Χρήστος Λαναράς». (αίθουσα Βέτλανς) σε συνεργασία με την Άνεμος εκδοτική και την καταξιωμένη συγγραφέα Τζίνα Ψάρρη.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του μυθιστορήματός της Τζίνα Ψάρρη με τίτλο «Οι κόρες της ανάγκης». Κόρες πραγματικές της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας , φίλες μας, αδερφές, γειτόνισσες . “Τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες. Οι απρόσμενες ανατροπές, η υπεροψία της αρτιμελούς αυτάρκειας, η τρυφερή ευφυΐα της αναπηρίας, το αναπόφευκτο και ο έρωτας.”

Μια παρουσίαση βιβλίου με θεατρικές και μουσικές παρεμβάσεις και με εκπλήξεις που θα μας ταξιδέψουν να βρούμε τους ήρωες του βιβλίου αλλά και τους εαυτούς μας.

Προλογίζει η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας, Στέλλα Αραμπατζή.

Συντονίζει και διαβάζει αποσπάσματα από το μυθιστόρημα η ποιήτρια Εύα Παυλίδου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Τζένη Μανάκη, συγγραφέας.
Αποστόλης Ψάρρης, ψυχίατρος.
Συμμετέχει η χορωδιακή ομάδα mama CANTO