Κατηγορίες
πολιτική

Ο 28χρονος Ημαθιώτης Στέργιος Καλπάκης νέος γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο 28χρονος Ημαθιώτης Στέργιος Καλπάκης εξελέγη νέος γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ., κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.
Επίσης, στο ίδιο όργανο εξελέγη και ο συνδημότης μας Στέλιος Ρεβίθης, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα.

Η εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Έτυχε της έγκρισης της Κ.Ε. με ευρεία πλειοψηφία (5 λευκά στα 80 μέλη) ενώ ο νέος γραμματέας έλαβε 95%.

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος η οποία αποτελείται από τους:

Θεοχαρόπουλο Θανάση, πρόεδρο
Καλπάκη Στέργιο γραμματέα Κ.Ε.
Αμοιρίδη Γιάννη
Αναστασίου Φωτεινή
Γεωργάτο Γεράσιμο
Δαρσινό Τάσο
Μαντίκο Θάνο
Μαργαρίτη Θόδωρο
Μοβσεσιάν Χάρη
Μώρου Ισμήνη
Παπανικολάου Φίλιππος
Ρεβίθη Στέλιο
Σιακαντάρη Γιώργο
Σπίγγο Χρήστο
Τσούκαλης Νίκος
Χαλαζωνίτη Δημήτρη
Χατζησωκράτη Δημήτρη

Δήλωση του γραμματέα της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Στέργιου Καλπάκη

«Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με την υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας 11 σημείων έκαναν το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Η συμμετοχή 212.000 πολιτών με την ανάδειξη της επικεφαλής ήταν το επόμενο βήμα που ολοκληρώθηκε με το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Σήμερα η ΔΗΜΑΡ, με το σχέδιο οργανωτικής ανασυγκρότησης που ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή, φιλοδοξεί να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην υλοποίηση των στόχων του Κινήματος Αλλαγής τη δύσκολη χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας.

Από τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα υπηρετήσω τη συλλογικότητά μας, με στόχο έναν ισχυρό πόλο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου, πρωταγωνιστή στις πολιτικές εξελίξεις».