Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δριστάς Στέφανος

Μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στ. Δριστά για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας


Στέφανος ΔριστάςΣε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (που υιοθετήθηκε από τη Γ.Σ. του ΟΗΕ το 1990), ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρει τα ακόλουθα:

“Την 1η Οκτωβρίου γιορτάζουμε και τιμούμε την ξεχωριστή προσφορά των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας, οι οποίοι αποτελούν δημιουργικά, ενεργά μέλη της σύγχρονης κοινωνίας καθώς και αστείρευτη πηγή αξιών, γνώσεων και εμπειριών.
Υποχρέωσή μας είναι να στεκόμαστε με αγάπη και σεβασμό δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και στάθηκαν στο πλευρό μας, που στερήθηκαν, που θυσίασαν κομμάτια από τη ζωή τους, που με περισσή αγάπη και στοργή μας έδωσαν απλόχερα όσα έμαθαν και διδάχθηκαν από το μεγάλο σχολείο της ζωής.

Ας μη ξεχνούμε τον ρόλο που διαδραματίζουν στη σημερινή συγκυρία τα άτομα της ώριμης ηλικίας, παρά το βάρος των χρόνων τους, παίζουν εκ νέου έναν σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικογένεια, παρέχοντας βοήθεια και στήριξη στα παιδιά με διάφορους τρόπους.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας θα ήθελα να εκφράσω, στα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και σε κάθε ηλικιωμένη συμπολίτισσα και συμπολίτη μας, την αγάπη, τον σεβασμό μας αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφεραν και συνεχίζουν να μας προσφέρουν με την ευχή να είναι πάντα καλά.

Ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Στέφανος Δριστάς”