Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια λόγω του εορτασμού της Απελευθέρωσης της πόλης

Λόγω των εκδηλώσεων (πορεία ελευθερίας, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση) που γίνονται για την 106η επέτειο από την απελευθέρωση της Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 18/10/2018 θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Ρυθμίσεις σχετικές με τη διεξαγωγή της πορείας, εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών της 18ης Οκτωβρίου 1912:

  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και
  • Κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 09:00΄ έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων, ως εξής:

Επί της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.
Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.

Β. Ρυθμίσεις σχετικές με τη διεξαγωγή της παρέλασης:

  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.
  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους, καθώς και στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.
  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).