Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Καρατζιούλα για ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: “έχουν στόχο το βαθύ γάντζωμα τους στην εξουσία”

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή – και πιο συγκεκριμένα όσα συμβαίνουν στις σχέσεις μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) – μετά από το δημοψήφισμα στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της:

“Mόνο θυμηδία προκαλεί η διαφορετική ανάγνωση των δυο κυβερνητικών μας εταίρων, στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος των σκοπίων. Η ερμαφρόδιτη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναδεικνύει για πολλοστή φορά τον αμοραλισμό της «καρέκλας» των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου.

Η λογική της γάτας και του ποντικιού ή του «Τομ και Τζέρυ», για να είμαστε πιο ακριβείς, στην όψιμη «δυτικολαγνεία» που τους περιβάλλει, ως στόχο έχει το βαθύ γάντζωμα τους στην εξουσία. Αδιαφορώντας για το εθνικό μας συμφέρον.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας, είναι χρέος να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποτελούν εγγύηση επαναφοράς της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας σε ένα επίπεδο σοβαρότητας και διεθνούς αναγνώρισης.

Νίκη Καρατζιούλα”