Κατηγορίες
παραπολιτικά Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

“Ενθύμιον παρελάσεως Αλεξανδρείας”. Στην ίδια γραμμή, λόγω πρωτοκόλλου…

Κάποιες παρουσίες που συζητήθηκαν πολύ το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια ήταν αυτές των μελών της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη, ειδικά στο Ηρώο της Αλεξάνδρειας για την κατάθεση στεφάνων.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πέντε από τα μέλη της. Τώρα, όπως σχολίασαν ορισμένοι, η συγκεκριμένη στοίχιση των συμβούλων στην ίδια γραμμή – ευθεία θα πρέπει να θεωρείται συμπτωματική και τίποτε περισσότερο.
Θα συμφωνήσω. Θα μπορούσε άνετα να ονομαστεί “ενθύμιον παρελάσεως Αλεξανδρείας”!

Άποψή μου – και την έχω αναφέρει πολλές φορές στα βίντεο της Περισκόπησης (δείτε το τελευταίο ΕΔΩ) – είναι πως οδεύουμε ταχέως προς τη σύμπτυξη των παρατάξεων που τελικά θα θέσουν εαυτόν προς ψήφιση στις εκλογές του 2019.

Όσο δε αφορά την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας στο σύνολό της, αυτή δείχνει πλέον σε αποσύνθεση. Άλλωστε δεν χρειάζεται παρά να ανατρέξει κανείς σε πρόσφατη δήλωση πρωτοκλασσάτου στελέχους της για να το αντιληφθεί.
Εν ολίγοις, το μόνο που αναμένει η παράταξη είναι η λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Και μέχρι τον Μάρτιο – Απρίλιο του 2019 το τραγούδι που θα την εκφράζει περισσότερο θα είναι το “άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη”…