Κατηγορίες
σύλλογοι

Εκδρομή στον Άγιο Μηνά (στο Εμπόριο Εορδαίας) θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων

Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους ΑλεξάνδρειαςΤην Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Εμπόριο Εορδαίας.

Όπως αναφέρει στο ενημερωτικό του ο Σύλλογος το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

“Θα παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία και στη συνέχεια θα μας προσφερθεί καφές. Ακολούθως θα γίνει ξενάγηση στο Ναό και ύστερα επίσκεψη και ξενάγηση στο πιστό αντίγραφο του Ναού της Αγίας Σοφίας, που βρίσκεται στο Εμπόριο.

Για το γεύμα μας θα κατευθυνθούμε στο Καστανόδασος εντός του Εμπορίου, όπου βρίσκεται η πολύ ωραία ταβέρνα του Σίμου. Θα γευματίσουμε κανονικά και θα φύγουμε για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πιούμε τον απογευματινό μας καφέ. Τέλος θα αναχωρήσουμε για την Αλεξάνδρεια.

Όσα από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επίσκεψη αυτή να το δηλώσουν εγκαίρως στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο τέλος του εγγράφου.

Η μετακίνηση θα γίνει με Λεωφορείο και η τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 10 Ευρώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής και την καταβολή του αντίτιμου μέχρι την 25η Οκτωβρίου 2018.

ναχώρηση από το Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας στις 07.00

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6944445115 – 6972457012 – 6943135149