Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας

Δήμος Νάουσας: προχωράει ο βιολογικός καθαρισμός των πεδινών οικισμών

Δημαρχείο ΝάουσαςΕγκρίθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η διακήρυξη του Βιολογικού Καθαρισμού των Τοπικών Κοινοτήτων του κάμπου της Νάουσας, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για το έργο της ΔΕΥΑΝ με τίτλο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων των πεδινών οικισμών (Επισκοπή, Κοπανός, Χαρίεσσα, Αγγελοχώρι, Πολυπλάτανος) του Δήμου Νάουσας», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Η δημοπράτηση του παραπάνω έργου σε συνδυασμό με το έργο «Κεντρικοί εξωτερικοί αποχετευτικοί αγωγοί των πεδινών οικισμών του Δήμου Νάουσας», προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, που δημοπρατήθηκε και αναμένεται ο ανάδοχος, συμπληρώνουν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό Δήμου Νάουσας και ΔΕΥΑΝ αναφορικά με βασικές υποδομές Ύδρευσης-Αποχέτευσης των Τοπικών Κοινοτήτων.

“Ένα ένα τα μεγάλα έργα του Δήμου Νάουσας μπαίνουν στη σειρά τους για ολοκλήρωση. Η προετοιμασία μας πιάνει τόπο, ο σχεδιασμός παίρνει σάρκα και οστά και η καθημερινότητα των δημοτών μας βελτιώνεται θεαματικά” δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.