Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Κίνημα Αλλαγής

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος

Στην Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ημαθία, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος.

Ο Β. Έξαρχος επισκέφθηκε την Ημαθία αρχικά μαζί με τον Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη. Ο τελευταίος αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όμως στο μεταξύ είχε προηγηθεί συνάντηση των δυο με το δήμαρχο Βέροιας και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής (Ν.Ε. και Συντονιστικές Γραμματείες των τοπικών οργανώσεων) καθώς και συνέντευξη τύπου.

Για αυτά μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ, ή ΕΔΩ .

Στην Αλεξάνδρεια ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής μίλησε σε τοπικά στελέχη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως είπε, επισκέπτεται την Αλεξάνδρεια μετά από εννέα χρόνια, αφού η τελευταία του επίσκεψη στην περιοχή μας ήταν το 2009.

Αναφέρθηκε τόσο στη γενικότερη πολιτική κατάσταση όσο και ειδικότερα σε προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό τομέα, στην παραγωγή, στη μεταποίηση, στη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, στη φορολογία που επιβαρύνει το κόστος παραγωγής αλλά και την πώληση κ.α..

Στην ομιλία παρευρέθησαν αρκετά και γνωστά πρόσωπα που κινούνται τόσο στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς και/ή του πρωτογενούς – αγροτικού τομέα, μεταξύ αυτών οι Νίκος Μπρουσκέλης, Κ. Ναλμπάντης, Μπάμπης Γκιόνογλου, Στ. Αρβίθης, Τ. Χαλκίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Κιρκιλιαννίδης κ.α.
Τον ομιλητή προλόγησαν οι γραμματείς της Ν.Ε. Ημαθίας και της Τ.Ο. Δήμου Αλεξάνδρειας του ΚΙΝΑΛ.